lauantai 12. lokakuuta 2013

Blogihommia


Elän juuri nyt erityisen mielenkiintoista syksyä. Ensinnäkin, kuluneella viikolla julkaistiin musiikkiurani ensimmäinen kokoelmalevy. Levyllä on hittien lisäksi muutamia vanhoja kappaleita uudelleensoitettuina ja kokonaisuudessaan se toimii oivallisena "tutustumispakettina" tähänastiseen tuotantooni ja musiikkityyliini. Levyn myynti näyttäisi jo lyhyessä ajassa hipovan platinarajoja joten mitä ilmeisimmin tällaiselle julkaisulle oli tilausta. http://webshop.jukkapoika.com/product_info.php?cPath=37&products_id=108

Etenkin kun....

Hypersuositun Vain Elämää-ohjelman toinen tuotantokausi on juuri startannut ja kiinnostavaksihan tämän tekee se, että olen itse siellä mukana mekastamassa. Kuvauksissa oli paikoin aivan helkkarin hauskaa ja olen varma, että se ilo ja välittömyys välittyy myös kotikatsomoihin. Kiitokset ja onnittelut koko tuotantoryhmälle ja propsit mainioille kanssa-artisteille ns. päräyttävästä yhdeksänpäiväisestä! Nyt vain seurataan ja ihmetellään että miten meidän lämpöinen pikku hengentuotoksemme pärjää koleassa maailmassa. Uskon, että sen avulla saadaan välitettyä hiukan tuota alkukesän aurinkoa syksyn loskaroiskeiden keskelle.

Nyt teen vielä yhden asian jota en ole koskaan aiemmin tehnyt, nimittäin ryhdyn blogihommiin. Tarkoitus on tätä kautta kommunikoida tunnelmia ja ajatuksia liittyen tietysti pääasiassa musiikkiin mutta miksei myös muuhunkin löyhästi siihen liittyvään, jos ja kun aihetta ilmenee.

Syksyn pimetessä on jotenkin erityisen luontevaa vetäytyä studion hämyyn hiomaan sanoituksia ja fiilistelemään uusia saundeja. On aina kiinnostavaa lähteä hahmottamaan uutta levykokonaisuutta, koska tässä vaiheessa kaikki on vielä auki ja mahdollisuudet ovat monet niin tekstien kuin sovitustenkin suhteen. Pysyäkö totutuissa ja hyviksi havaituissa lähestymistavoissa vai kokeillako jotain erilaista? Toivon saavani uutta materiaalia päivänvaloon jo ensi kevääksi, saas nähdä miten käy!

Kiitos vielä kaikille jotka ovat minua tukeneet ja auttaneet tällä musiikin polulla, arvostan! Oikein hyvää syssyä, palaillaan :)
11 kommenttia:

 1. Ihana Jukka poikaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!<3

  http://why-you-read-this.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mukava katsella sua Vain elämää-sarjassa,heti ensimmäinen jakso kirvoitti kyyneleet.. Odotan sun päivääsi! :) Hyvää syksyä myös sulle,Iloa ja valoa päiviin!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudelle bloggaajalle! :)

  VastaaPoista
 4. Kokeile ihmeessä uutta lähestymistapaa uuteen albumiisi! Vaikka sulle on sadellut kritiikkiä tyylisi radikaalista muutoksesta (uusia fanejakin on varmasti uudella musiikillasi mukavasti tullut) olen itse rakastunut jokaiseen uuteenkin biisiisi tavalla tai toisella. Vain Elämää -sarjassa sinusta paljastui ihana, kypsä, rento ja nautiskeleva esiintyjä, jolle sopii kaikenlainen rallatus. Anna palaa ja anna meille jotain uutta ihmeellisestä itsestäsi! ;)

  VastaaPoista
 5. tää blogi on loisto homma :) jes!

  VastaaPoista
 6. jes, tää blogi on ihan mahtava idea!! :) ♥

  VastaaPoista
 7. Mahtavaaa ! Tätä odotettukin ;) <3<3
  Ps: Nähtiin Turussa Partio popissa bäkkärillä ! Oli ihanaa! :)

  VastaaPoista
 8. Back to roots... jättäisit sen kaupallisuuden ja jatkaisit sitä voimamusan tekoo ilman sitä! nyt oot faneja saannu tarpeeksi ja lisääkin niitä tulee kokoajan, niin ala taas panostamaan sanoituksiin ja musaan toistavien rallatusten sijaan, on vaikea uskoa että tyytyisit niihin ja kolmaskin levysi jatkaisi samaa rataa kuin kaksi edellistä... no nähtäväksi ja mielikiinnolla odotellen mitä kuullaan. Kiva kun olit vain elämää sarjas mukana! piristävää!

  VastaaPoista
 9. Keikkasi Qstockisa oli jotenkin sellainen "nähty". Monta keikkaa nähneenä vedit sen jotenkin vaisusti. Aistin sinusta sen, ettei sinua ehkä kiinnosta niin paljoa olla siellä lavalla. En tiedä, oliko näin, mutta petyin siihen keikkaan. Vaikutti siltä, että jotkut biiseistä, mitä esitit, ei ollu enää osa sinua. Niinku tekisit sen esiintymisen pakolla. Tiedä sitten, mitä olet siellä miettinyt, mutta tällaisen olon sait pitkäaikaiselle fanille. Yhdyn edellisen kommenttiin. Temppiä sinulle ja uralle! :) T: Kaikesta huolimatta vieläkin fani

  VastaaPoista
 10. Olin todistamassa kun 20-kyppinen opiskelija soitti yhden illan aikana yli 30 kerta sun biisin 'Alä nyt tyri', se kolahti kauppatieteen opiskelijaan!

  VastaaPoista